Seizoen 2 van Project Rembrandt was achteraf gezien een rare. Verrijdbare spatschermen, overal die onpersoonlijke 1,5 meter afstand, deelnemers en docenten die thuis in quarantaine zaten maar toch aanwezig waren via een iPad of laptop. Hoe fijn was het dat we in seizoen 3 weer helemaal terug konden naar normaal. Met een gedeeltelijk nieuw team én een nieuw jurylid. Lita Cabellut nam afscheid van de serie en we verwelkomden Raquel van Haver naast Pieter Roelofs.

Veel van de plannen die we voor seizoen 2 hadden maar geen doorgang konden vinden door de maatregelen, werden weer van de plank gehaald. Met uiteindelijk weer een breed scala aan opdrachten en sfeervolle locaties met als hoogtepunt de 24 uur durende opdracht in het gloednieuwe Collectie Centrum Nederland.

Hieronder een kleine impressie achter de schermen. Op naar seizoen 4!