Voor het vierde seizoen van “Roy Donders – Stylist van het Zuiden” vroeg producent Pieters Produceert me of ik wilde meedenken over een nieuwe leader. Het moest anders worden dan de serie en dichter in de buurt komen bij de meer “gelikte” videoclips van de stylist maar toch ook weer niet helemaal weg blijven van de rauwe camjo-stijl van het programma. En dus kwamen we na een aantal brainstormsessies uit om reality-scenes na te spelen en deze te filmen met een slowmotion-camera die met een noodvaart over een rails zou rijden zodat het niet alleen slowmotion is, maar de shots ook nog van links en naar rechts zouden bewegen.

En hoe kan het ook anders dan bij de familie Donders, de dag was een groot hysterisch feest met als klapstuk en gierende afsluiter het patat eten met de hele familie bij Nel en Frans aan tafel.

De nieuwe serie inclusief nieuwe leader is vanaf dinsdag 27 oktober te zien op RTL5.